lompsa - wallet

Pitihän tätä testata kun Pipertäjällä tämän bongasin. Eli lompsaa yritin väkertää näiden ohjeiden mukaan. Tuosta "nahkapinnasta tuli aika kiva, se on kohokuvioitu fiskarssin levyllä. Paperi on MME:n, kukat primaa. Tämä on kylläkin nyt sellai prototyyppi, laitetaanko vaikka otsikon alle "virheistä oppii" ;)
I had to try and make one these myself once I saw one in Pipertäjä's blog. I tried to make a wallet with these instructions. I really like that "leather" surface, it's embossed with a fiskars plate. The paper is by MME, flowers by prima. But I'm putting this in the category "prototypes", need to practice some more ;)

8 kommenttia

pipertäjä kirjoitti...

WAU! Sä olit nopea! :) Upeahan tämä on. Minäkin tykästyin siihen feikkinahka pintaan. Vois käyttää ihan tavan korteissakin.

Pitsihame kirjoitti...

Aivan Uskomattoman Upeaa jälkeä :)
Niin, turhaa väheksyä omaa työtä... Tästäkin näkyy innostuneisuus hommaasi
ja sulla noita ideoita, hoksaavuutta, taiteellista näkemystä ja ideointia riittää!!!

annennäpräilyt kirjoitti...

mikä koevedos toi muka on, melkeen versasea:), ihana, upee, makee, kelpaa lähtiä ravintolaan kiiltonahakwalletilla

Marsku kirjoitti...

Nämä lompakot ovat kyllä upeita, pitäisköhän joku pv itsekin kokeilla! Ja sinulla on kyllä niin lompakkoon sopivaa paperia sisäpuolellakin ja paljon rahaa! ;) HIANO!

Katukettu kirjoitti...

En nyt muista, et kenen blogissa näin video-ohjeen tälläsen lompsan tekoon ja itteäni alkoi kiinnostamaan tää kanssa! Tosi tyylikkään lompakon oot tehny! Ja tuo oikeesti näyttää siltä, et se ois jotain muuta materiaalia, kun paperia =)

Maaret kirjoitti...

UPEA!

Aija kirjoitti...

Tämä on kyllä magee, onnistuit hienosti!

meiju151 kirjoitti...

Kiva lompakko, aidon näköinen! Minäkin aion kokeilla myöhemmin! (tilasin tuttujen kautta englannista kohokuviontitaskun, ja voi olla että saan sen joskus kesällä)