Voi mahoton!! =)

Enpä kerinnyt eilisen puolelle enää korttiakaan postata kun vietin päivän Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä ja Riihimäellä shoppaillen. Kotiin oli kyllä kiva tulla kun minua oli vastassa tällaisia ihanuuksia ja hyvän mielen tuojia.

Tällaisen ihanan tunnustuksen sain Karitalta, Maaretilta sekä Meiju151:lta. KIITOS!!!!
*halituksia*

*EDIT*
Myös Jaana, Kati,
Katukettu, Marge, Niina, PäiviR, Riituli, Toukoleeni ja Västäräkki muistivat minua tällä ihanalla tunnustuksella, KIITOS ihanaiset!!!


Tämä kaunis tunnustus tuli Sandelta, KIITOS!!! *halitus*

Samassa yhteydessä haluaisin sanoa KIITOS kaikille täällä vieraileville ja niin kovin kauniista sanoistanne, joilla saatte aina hymyn huulilleni ja auringon paisteen sisälleni.

I was out shopping all day and when I got home there were these lovely awards waiting for me, thank you ladies so much for these. =)

I'd like to take this opportunity to say Thank You to all of you who visit here and comment with such lovely and kind words which always make me smile and brighten my day making the sun shine just for me. =)5 kommenttia

Katukettu kirjoitti...

Pistäydy blogissani kun ehdit, siellä on sinulle jotain... =)

Marge kirjoitti...

Ja lisää tulee tunnustusta multa myös;)

Niina kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain :)

PäiviR kirjoitti...

Joo, ja tunnustus lentää myös blogistani Korttipajaasi... Näköjänsä muutkin olleet samalla asialla, mutta se vain todistaa, että olet sen ansainnut. :)

Toukoleeni kirjoitti...

Juu samoilla asioilla pyörin minäkin =).Hyvää pääsiäistä sinulle.