tammenterhoja - acorns

Halusin testata tätä leimasinta kalvokorttipohjalle ja kaikki nyt sitten vähän vänksöttää, kun meni pikkasen vinoon leimatessa ja minulla ei ollut pohjia kuin yksi jäljellä, halusin kuitenkin testata idean loppuun asti. Eli kuva on kanteen leimattu staz-onin ruskealla ensin, sisälle leimasin valkoiselle kartongille saman spiced marmaladella ja taustan töpöttelin dried marigoldilla. Sille taustaksi ruskea kartonki. Takakannessa on persikan väriselle kartongille leimattu tekstileimalla (taas).
I wanted to test an idea I had with this stamp on a transparent card base and now everything is skewed but I only had 1 base left so I decided to test the idea all the trough. The image is stamped on the cover with brown staz-on. On the inside I stamped the image again on white card stock with spiced marmalade and inked it up with dried marigold. On it's back I put a piece of brown card stock. To the back of the card I put a peach color card stock which I stamped with a text stamp (again).

11 kommenttia

Marge kirjoitti...

Oi, onpas tosi nostalginen ja kaunis kortti!=)

Annennäpräilyt kirjoitti...

todella kaunis ja harmooninen kortti<3, pidän lempeän värikkäästä ja mausteisesta tunnelmasta kovasti, en ihan ymmärtänyt mitä tarkoitit noilla monilla leimauksilla, mutta hyvältä se ainakin näyttää

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Tosi makea toteutus. Kiva, kun esittelet eri tekniikoin tehtyjä kortteja blogissasi.

Pitsihame kirjoitti...

Upean kortin olet jälleen tehnyt!
Ihanat värisävytkin :))

Eleonora kirjoitti...

Tämä on ihana leima ja miten hyvä idea kokeilla sitä kalvolle! Kaunis kokonaisuus!

Loreal Blondi kirjoitti...

Oikein hieno - etten sanoisi hienostunut - kortti! Vinksallaan tai ei, olet tehnyt hyvää jälkeä.

Susa kirjoitti...

Kaunis kortti! Tykkään!!

Anonyymi kirjoitti...

WOW! Cool! Love it!;D
Hugs Ida:o)

Marsku kirjoitti...

Sinä olet kyllä taitava! Tämä on herkkä ja kaunis kortti!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi tyylikäs ja kaunis kortti!

Hilkka kirjoitti...

Vautsi, todella tyylikästä jälkeä:) Nyt vasta älysin mikä kuva tässä leimasimessa on!! Tällä saakin tosi taiteellisia kortteja, tykkään:))