Sinulle - For you

The Greeting Farmin blogissa on meneillään joukkuekilpailu TGF Battle. Meidän joukkueessa minä olin ekana vuorossa. Piti olla retrohenkinen kortti, johon värimaailma oli määrätty. Nyt sitten sormet ristiin että päästään seuraavalle kierrokselle mukaan. Taustaan on ympyröitä embossattu kirkkaalla kohojauheella. Poitsu väritetty H2O värillä ja reunat distress inkillä. Kirjaimet grungeboardia ja värjätty distress inkillä. Iloista ja aurinkoista viikonloppua!! =)
There's a team contest going on in the Greeting Farm blog called TGF Battle. I was the first to make a card for our team. The card was to be retro-esque and the color scheme was determined. Now fingers crossed that we'll make it to round 2. I've embossed circles on the background with clear powder. Ian is colored with an H2O color, the edges I inked with distress ink. The letters are grungeboard and also colored with a distress ink. Have a great and sunny weekend!! =)

8 kommenttia

Merkkari kirjoitti...

Kyllähän tällä kortilla on pakko päästä jatkoon :)Upeasti väritetty poika! Kun vielä oppisi värittämään yhdellä värillä noin upeasti :)

Kirsi kirjoitti...

Tää on ihan mielettömän hieno! Itsekin tässä tuskailen että kun oppisi yhdellä värillä värittämään, pitäisikin ruveta ihan urakalla harjoittelemaan. Ja pakkohan tän kortin on päästä jatkoon!

Ansku kirjoitti...

Mielettömän upeasti olet värittänyt kuvan!Ja hieno on kortti muutenkin.Kyllä tällä jatkoon mennään:)

Taina kirjoitti...

Tosi kiva kortti, kyllä tällä pitäisi jatkoon päästä.

Annennäpräilyt kirjoitti...

aivan ihana<3, mä pidän peukut ja varpaat pystyssä, mutta uskon että pääsette, taitoa teillä on vaikka muille jakaa:)

Minna kirjoitti...

Ihana kortti ja upeasti väritetty. Tuola mennään heittämällä jatkoon, tsemppiä :)

Riituli kirjoitti...

Upea kortti. Aivan varmasti pääsette tällä kortilla jatkoon...

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Upea tuo itsetehty tausta ja kauniisti väritetty leimakuva.