Purppurataivaan askartelutapaaminen

Voi miten kiva päivä oli eilen Purppurataivaan askartelutapaamisessa!!!
Itse en kylläkään saanut aikaiseksi kaivaa edes kameraa laukusta... ;D

Maijulle suuren suuri KIITOS kun ystävällisesti lainasit alustaa minulle (kun olin sen jo kerran pakannut mutta sitten ottanut vielä pois laukusta unohtaen uudelleen sen pakata).
Ja Minnalle kiitokset IHANASTA ja UPEASTA ylläristä, josta sitten lisää myöhemmin!! =)
Tässä pienoiset ostokseni..nyt oli jo pakko sortua tuohon possu ja lehmä settiin, kun jäi niin kaivelemaan Leimailutaivaan jälkeen (joka on muuten taas syksyllä, jeeeeee!!!). =)

7 kommenttia

Minna kirjoitti...

Olipa mukavaa taas nähdä :)
Naurua riitti ja aika kului siivillä...

high Quality Fbs kirjoitti...

voi olisi kyllä ihana päästä mukaan johonkin askartelu tapaamiseen. Yritän leimailutaivaaseen syksyllä päästä.

Eleonora kirjoitti...

Kiva oli nähdä ja mukavaa meillä oli:) Taisin unohtaa sinua kiittää demoavusta, harvoin sitä saa ihan oman leimanpuhdistajan:)
Ja teflonalusta odottaa jo paikallaan...

maiju kirjoitti...

Pitäähän sitä aina auttaa ystävää hädässä... Sullehan kävi sitten alustan kanssa samalla tavalla kuin mulle tuon kameran muistikortin kanssa. Se oli ensiksi kamerassa, mutta viime hetkellä vielä siirsin kortilta kuvia koneelle ja sinne se sitten jäikin... ja kannoin vain mukana sitten kameraa ilman muistikorttia ;)

Mirva kirjoitti...

Kiitos Sanna tuhannesti avustasi!

Toukoleeni kirjoitti...

Kiitos seurasta sekä vinkeistä =).
Se mun distress ongelmani muistu mieleen taas tänään. Embossailin uutta ostostani ja samalla kaivoin läpinäkyvän leiman esille. Se oli se mun murheen kryynini. Sanooko mitään?

Satu kirjoitti...

Moi! Oli tosiaan kiva nähdä. Ja nyt tajusin, että vahingossa laitoin Heidin nimen tuon taustapaperin tekijäksi, mutta sehän olitkin sinä, sorry. Pitää korjata.