magnolian oksa - magnolia branch

Purppurataivaaseen on tullut I Brake for Stampsin leimoja ja minullekin "muutama" näitä tarttui mukaan leimailutaivaasta, tässä kortissa käytetty magnoliaoksaa ja nuottitaustaa. Tämän kuvan taustoineen tein lauantaina demoillessa, hermostuksissa leimailin oksan ja nuottitaustan eripäinkin ;) Tekstileima on Stempelkellerin. Saranat grungeboardia ja rusetti paperinarusta.Iloista alkavaa viikonloppua!! =)
These images are from I brake for stamps which are new at Purppurataivas. In this card I've used magnolia branch and music note background. The text is from Stempelkeller and it's in Finnish. Hinges are from grungeboard. Hope you have a great weekend!! =)

Text copyright Stempelkeller, Germany

10 kommenttia

Merkku kirjoitti...

Upea kortti!
Mä ostin myös tuon saman Magnoliankukkaleimasimen ja mietin että miten sen saa väritettyä, siis kukat ja lehdet eri väreillä mutta eihän sitä näköjään tarttekaan, upea tulee yksivärisenäkin!!

Riituli kirjoitti...

Vautsi, tästä tuli hieno! Tykkään kovasti!

Mervi kirjoitti...

Hieno, yritin eilen tuota leimata mustalla, mutta ei kyllä ole hyvännäköinen, värillisenä ja embossaamalla tulee hieno, niin kuin tässä sinullakin. En muuten nähnyt sun demoamista, taisin olla kahvilla;-(m

Sirpa kirjoitti...

Tämä on kaunis! Pyörittelin käsissäni minäkin noita leimoja ja jätin sitten ostamatta, olis pitäny ostaa sittenkin. Yritin kurkkia toisten takaa, mutta ei oikein onnistunu;)

Piitu kirjoitti...

Kaunis kortti! Ihania juttuja kortissasi =)!

Hilkka kirjoitti...

Kylläpäs tulee hienoa nuottileimasimella:) Just tilasin leimasimia itsekin mutta vielä jäi tuo nappaamatta ostoskoriin.

Ciili kirjoitti...

Onni suosi sua mun blogiarvonnassa, lähetätkö osoitteesi s-postiini :)
Ihana kortti!!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ihana kortti ja upea leimakuva.

Mirva kirjoitti...

Kyllä sä osaat! Mielettömän upea!
Ihana!!! Hyvää Ystävänpäivää!

Heidi kirjoitti...

Hitsi tämä on kyllä hieno. Kokonaisuus on kerrassaab täydellinen. Itsekin tuon magnolia kukan ostin, kumpa saisi siitä vielä jotain valmista.. =0)