TOP10 - 2009

No niin, olihan minunkin pakko..olen niin ihastellut muiden blogeissa näitä top10 kortteja ja on ollut kiva lukea miksi kukin on juuri niihin kortteihin päätynyt, että päätin itsekin tehdä pienen "tilinpäätöksen" ja tutkailla omia aikaansaannoksia..
Me too, me too...I've been blog hopping and admiring these top10 lists in blogs and I loved reading why everyone has chosen "those" cards sooooo...here's my list.

Tämän Tilda-kortin kohdalla kävi niin että en silloin tehdessä ollut ihan varma että tykkäänkö vaiko enkö, mutta koko ajan olen alkanut tykätä siitä lisää jopa niin paljon että top10-listalle pääsi. Tykkään lämpimästä fiiliksestä tässä.
I like this Tilda card more and more every time I come across with it although I wasn't quite sure if I liked it while making it. I like the warmth in it.

Mä näin jopa unta tästä kortista (miten niin käynyt ylikierroksilla ;) - yllättävää kyllä sain sen sitten toteutettuakin kuten halusin.
I even had a dream about this card (what you mean wired up ;) - surprisingly I managed to create it the way I wanted.

Tätä "passikuva"-korttia ei missään nimessä saa ottaa liian vakavasti - hymyilin itsekin koko ajan tätä tehdessä.
You can't take this one too seriously - I smiled all time making it.

Tämä kortti oli työvoitto, meinasin olla epätoivoinen tätä tehdessä. Erityisesti tykkään tässä noista tekstilapuista tuolleen roikkumassa.
With this one I worked hard and finally - victory. I especially like the texts hanging there.

Tää oli vaan niin hauska. Oon ihan rakastunut tuohon leimakuvaan ja tuon tekstin kun löysin niin ne oli jotenkin niin tarkoitettu yhteen.
This is just so funny. I'm in love with that image and when I found the text, I thought it was a match made in heaven.

Tämän tein juhannuksena. Tykkään kovasti juuri tuosta kesäisyydestä tässä.
I made this in Midsummer day. I really like the Finnish summer feel in it.

Tämä on tehty DT-korttina Purppurataivaalle ja ihan hirmuisesti tykkäsin tässä näistä väreistä. Tämän kortin jälkeen "löysin" uudelleen tuon cuttiksen taskun, jolla meinasi joka korttiin tulla jotakin ;)
This is a DT card for Purppurataivas and I love the colors in it. With this one I rediscovered that embossing folder, after this there were something in every card made with it.

Ja taas näitä pilke silmäkulmassa tehtyjä kortteja..minusta oli hauska idis koittaa piirtää itse nuo tikku-ukot tuohon, tuosta tekstistä taisi idea kuitenkin lähteä liikkeelle.
And again one of these you have look at with a smile..I thought it was a fun idea to draw that picture myself, the idea for them came of that text.

Melkein maalissa....tuohon olkipukkiin ihastuin kovasti Magnolia Ink lehdessä sen bongattuani ja sitten alkoi armoton metsästys...Tiesin että sillä on omat joulukortit saatava tehdä. Tässä kortissa tykkään kovasti myös noista kukista, joita tuli jokunen joulukortteihin viime vuonna leikeltyä.
Almost at the finish..I adored that stamp the moment I saw it in Magnolia Ink magazine and then there was a real hunt for it...I knew I must make my own christmas cards with it. In this card I also like those flowers which I made "a few" for christmas cards last year.

Ja viimeistä viedään...tässä tykkään kovasti tuosta ruskeasta kulutetusta taustasta ja tottakai myös herkästä kuvasta.
And the last one...In this I really like the worn out brown background and of course of the delicate image.

Siinäpä ne!! =)
That's it!! =)

13 kommenttia

Merkkari kirjoitti...

Voi pojat! Näistä korteista huomaa kuinka lahjakas tekijä olet. Niin eri tyylisiä kortteja kaikki, se kertoo luovuudesta, jota sinulta selkeästi löytyy ja paljon!!!!

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Upea suora - kertakaikkisen fantastisia kaikki kortit! Todella ihania!

Marge kirjoitti...

UPEITA!=)

Sari kirjoitti...

Siis näitä on niin kiva katsella! Tosi monta tyyliä, ja kaikkikuitenkin sitä sun omaasi! Hienoja!

Katjuska kirjoitti...

Mahtavia!
Todella monipuolista satoa!
Olet kyllä taitava :)

Maaret kirjoitti...

Aivan ihania kaikki ja todellakin omaat taidon tehdä kortteja monella eri tyylillä.
Mukavaa sunnuntaipäivää !

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Upeita kortteja kaikki ja hienoja ideoita niissä.Olet taitava kortteilija:)

Pitsihame kirjoitti...

Ihania kortteja olet tehnyt!
Voin täysin yhtyä edellisten kirjoittajien sanoihin;))

TropicLuv kirjoitti...

What a great group of cards! It would be hard to pick a favorite, they are ALL lovely. I hope the New Year brings another wonderful bunch of cards to choose from in 2011! Hugs, J:)

jasu kirjoitti...

Ihania kortteja ja niin monen tyylisiä, mieleen jäi monta kivaa ideaa.. laput magnolia kortissa, viimeisen kortin tausta, leijonakortin tausta....

Marsku kirjoitti...

Hienoja on kyllä kaikki! Ja tuo ensimmäinen WAU, todella UPEA!!! Sitä voisi kyllä ihastella pidempäänkin!

annukka kirjoitti...

Voi ei miten ihania.. näitä pitää jäädä tuijottelemaan vielä hetkeksi. Aivan mahtava satsi!

Tiina kirjoitti...

Hei. Kiitos kommentista! Tuo keltainen kortti pisti oikein silmään, se on tosi hieno! Ihanan tasapainoinen ja silti persoonallinen ja hauska.