Taiteilija - Artist

Kortti alkoi siitä että meinasin tehdä kokonaan leimaamalla kortin...noh, pohjan tehtyäni alkoi näyttää siltä että saattaisi sopia vintage kortiksi (en tiedä mistä tuli edes mieleen, kun en oikein osaa näitä tehdä). Valmiita leikekuvia minulla ei ole, joten netti avuksi, kuva löytyi täältä...tulostettu kiiltävälle valokuvapaperille, rypistelty ja distress inkeillä värjätty. Teksti on leimattu kuultopaperille distress inkillä ja "poltettu" kiinni, lisäsin toista väriä ja lämmitin uudestaan kuumailmapuhaltimella. Eyelettejä en onnistunut "vanhentamaan" tarpeeksi. Mutta lopputulokseen olin itse kuitenkin aika tyytyväinen. =)
I started to make a card just by stamping...well, as I had done the base it started look like it would suit for a vintage card (don't know why as I really don't know how to make them). I didn't have any pictures ready so online I went and found the pic here...printed on glossy photo paper, wrinkled and dyed with distress inks. The text is stamped on transparent paper with distress ink, heated to stick, added another color on top and heated up again. I didn't manage to age the eyelets as much as I would have liked. But all in all I'm quite happy with the result. =)

15 kommenttia

Riituli kirjoitti...

Wautsi! Tämä on kyllä hieno! Minulla ei oikein tuo vintage tyyli taivu - valitettavasti

All Pink girl kirjoitti...

Stunning work xxx
please can you link to mr linky please as was not showing be fore and would hate for you to miss out
hugs Dawnx

Kirsi kirjoitti...

Tää on ihan mielettömän upea kortti, joten kyllä sä osaat =) Mullakaan ei kyllä toi vintage onnistu, tai en ainakaan itse ole tulokseen tyytyväinen koskaan... =) Mut tässä sun kortissa on kyllä mielettömän ihania yksityiskohtia ja itsetehty tausta on upea!

Eleonora kirjoitti...

Jopas onkin taas ihana ja niin kekseliäs jälleen!

Katjuska kirjoitti...

Todella taidokasta ja tyylikästä toteutusta :)
Hieno :)

Kiti kirjoitti...

Upea kortti! Muistanko oikein että et kovin usein tee vintagekortteja? Mutta nyt kun tämän sivullasi näin muistan että Sanne tekee loistavia vin...kortteja :)

TropicLuv kirjoitti...

Fantastic job! I love the vintage look. Your colors go so well with the photograph, so nice. Unfortunately I have never done one... It scares me a bit, lol. I wouldn't know where to start. Aloha, J:)

Heli Matero kirjoitti...

Upea kokonaisuus!

Marika kirjoitti...

Mahtava kokonaisuus!

Minulle käy aina joskus samoin että alan tekemään jotakin korttia ja oikeinkin hartaasti mutta...
Loppujenlopuksi siitä tuleekin ihan jotakin muuta kuin aluksi olin ajatellut...

Anonyymi kirjoitti...

Tää on upea! Tykkään tässä ihan kaikesta. Kiva kun on välillä mies kuvassa eikä aina tyttönen :)

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Minulla ei ikinä riittäisi kärsivällisyys noin moneen työvaiheeseen :-) Aivan mielettömän upea kortti. Hauska idea tulostaa kuva oikealle valokuvapaperille ja vanhentaa sitä rypistelemällä.

Toukoleeni kirjoitti...

Okei.Täältä löytyy taas ihan mielettömän hieno kortti!!

Toukoleeni kirjoitti...

Taisin vissiin hosua =)

Viipula kirjoitti...

Tyylikäs kortti ja ihana tuo nauha systeemi! Blogissani olisi sinulle jotain, kurkkaapas!

Clare kirjoitti...

This is amazing. I love everything about it!
Clare x