Kuvia työhuoneesta - Pics from my craft room

Sainpas aikaiseksi ottaa muutaman kuvan työhuoneesta. Nämä nyt uudelleen järjestelyn jälkeisiä kuvia... ;) Ensin yllä on näkymä ovelta katsottuna. Uusi pöytä tietokoneelle ja muuten siinä onkin sitten vielä tavaroita vähänlaisesti, en saanut täytettyä tuon enempää ;D. Vanha
hyllykin laitettiin seinälle, että on sitten sielläkin lisää tilaa.
I finally got around to take some pictures from my reorganized craft room. These are the after pics... ;) First here's a view from the door. A new table for computer and some extra room for crafting goodies ;D. We also put an old shelf on the wall to bring some storage space.
Sitten kuva bigshotin vieressä seisoen. Tämä vanha pöytä siis vapautui nyt täysin minun käyttööni ja voi kun on ihanaa kun on tilaa, ennen tältä pöydältä tilaa vei sekä monitori että näppis. Tässä huoneessahan oli ennen vierassänky, nyt se on "nostettu" seinälle (odottelee nerokasta naamiointi-ideaa). Kaapin kylkeen ruuvasin vanhan kattilan kansi telineen, (joka ei kylläkään meillä ole ikinä siinä tarkoituksessa ollut käytössä) nyt on mukavasti käden ulottuvilla leimattuja kuvia ja kartonkia eri muodoissa.
And here's a pic took from standing next to my big shot. This is the old table and now all mine, I love that I have so much more space now as the monitor and keyboard took some much space on this table. In this room we had the guest bed, now it's lifted to the wall (waiting for a master plan how to disguise it). I screwed a pot top holder to the cabinet, ( which has never been on it's actual use at our house) now I have a some stamped images and card stock on it comfortably at reach.
Suuret kiitokset kaikille leimasinten säilytysvinkeistä, osa on kansiossa ja osa nyt sitten noissa miehen tekemissä pyörivissä telineissä.
*EDIT* Telineet on rakennettu seuraavasti: lampunjalka ostettu clas ohlsonilta, siitä johdot vex ja hiukan koverretaan päätä että mahtuu laakeri sisään. Ristikko on tehty puurimoista, siihen porattu keskelle reikä, josta ruuvi läpi. Kiinnitetään laakeri(autotarvikeliikkeestä) mutterilla ja prikalla ruuviin ja liimataan jalkaan. Tanko on alumiinikiskoa (prismasta) ja väännetty muotoon kattilan avulla. Pujotetaan ristikkoon poratuista rei'istä läpi ja se on sit siinä. Kyselkää ihmeessä lisää jos on tarvis, en ole varma selkiskö tää asia tästä sepustuksesta. =)

Many thanks to everyone of the tips I got on how to storage my stamps, some are on a binder and some are on those rotating racks my hubby made for me.
Ja täällä uskolliset apurini..heiltä kun vietiin päiväunisänky pois, niin pakkohan jotenkin oli hyvitellä, heitin vanhan päiväpeitteen lattialle ja on se uni maittanut tuossakin.
And here are my two trusty sidekicks..as I took away their nap time bed, I had to make up a bit and I threw an old bed cover for them on the floor and they have really enjoyed it, it seems the bed bugs don't bite there either.

18 kommenttia

Susa kirjoitti...

Hulppee huone!! Magee!!

Carola kirjoitti...

Upeat työtilat ja söpöläiset apurit =)

Jeenni kirjoitti...

Voi kun saiskin joskus edes pöydän, jonka vallata askartelutarvikkeilla niin ettei joka kortin jälkeen tarvisi siivota...

Apurisi ovat aivan ihania!

Pitsihame kirjoitti...

On hyvät työtilat ja kaksi kaunista apuria, että kyllä sun nyt kelpaa:)

Merkku kirjoitti...

Minä oon myös saanut vanhasta vieras/työhuoneesta oman askarteluhuoneen, Ihanaa kun saa jättää kamat esille eikä tartte joka kerta korjata pois!
Kadehdittavan siistiä sulla on!
Kyllä noin ihanien apurien kanssa hommat sujuu!!

Eleonora kirjoitti...

Kyllä nyt kelpaa askarrella paskarrella;) Kaikki niin hienosti paikoillaan!

Maaret kirjoitti...

Hyvältä näyttää; Ihanasti pöytätilaa, joten kyllä sun kelpaa:) Sulla on muuten varsin näppäri mieskin, tekispä mullekin pari tollasta pyörivää telinettä, tarvetta ainakin olis:):):)

jasu kirjoitti...

Voi kun saisi oman nurkkauksen yhtä siistiksi. Osaatko kertoa miten pyörivät telineet on tehty, jos vaikka omalle siipalle saisi tilausta jätettyä sisään..

Ansku kirjoitti...

Voi miten mahtavaa,kun on oikein oma työhuone!!Mulla vaan nurkkaus makkarissa.Ja miten ihanat karvaiset apulaiset sinulla onkaan,rapsutukset molemmille:)

Kiti kirjoitti...

Onnea uuteen tilaan :) Onnentyttö olet!

Mirja kirjoitti...

kauniita kortteja sinullakin täälä blogi pullollaan....ja tuo askarteluhuone...ehkä itsekin saan joskus noin paljon tilaa kun omakotitaloon muutan..nyt minulla käytössä van kaksiossa makkarin yksi nurkka...toki kyllä sekin on parempi kuin ei mitään..:D

vallan suloisia nuo koiratkin..:)

Kirsi kirjoitti...

Voi että miten ihanat tilat sinulla =) Itse vielä vain haaveilen tollaisista. On se ilon päivä kun koittaa se päivä ettei tartte keittiön pöytää valloittaa ja joka kerta ( tai aina kun jaksan) sitä sitten raivata... =)

Riituli kirjoitti...

Voi miten upea askartelutila sinulla. Kateellisena sitä täällä ihailen. Minulla on pieni nurkka makuuhuoneessa, no silläkin tulee kyllä toimeen. Kiitos kun esittelit sen meille.

Niina kirjoitti...

Komeat on tilat. Kateeksi käy. Mulla on niin mikro pieni nurkkaus ettei siitä kehtaa kuvaa edes laittaa. Ehkä sitten kun talo valmistuu ja mä saan sinne askarteluhuoneen niin voin laittaa ennen ja jälkeen kuvat...

Aija kirjoitti...

Oih ja voih miten ihanasti sinulla on tilaa. Itse tuskailen tuolla makuuhuoneen pienessä nurkassa :)
Kiva katsella miten muut askartelijat ovat ratkaisseet näitä tilahommia.

Heidi kirjoitti...

Aivan loistava askartelutila. Ja niin siistiä... Minun pöytäni on aina kuin hävityksen kauhistus XD.

Nuo sinun apurisi ovat kyllä vallan suloisia. Meillä podetaan kauheaa koirakuumetta, mutta josko sitä pennun hankintaa vielä hiukka saisi lykättyä. XD

jasu kirjoitti...

Kiitos telineen ohjeesta. Täytyypi huomenna käydä katsastamassa lampunjalka tarjonta.

anna kirjoitti...

ompas ihanainen työskentelytila, melkein kadehtien katselen, kun itsellä on se tilanne, että ruokapöydällä pitää puuhastella. kauniita kortteja on blogisi täynnä, tänään vasta ensimmäistä kertaa tänne eksyin. täällä saa kyllä ajan kulumaan ;)