DT-kortti Purppurataivaalle - DT card for Purppurataivas

Hirnuuuuuuuu - tämä ihq heppa siis =D Marij Rahderin leimat ovat uutuuksia Purppurataivaassa, tämä heppa löytyy tästä setistä. Heppa väritetty distress inkeillä. Pisteet yläkulmassa ja iso i ovat vintage aakkosia. Vihreä ja persikka kartonki ovat retro lehtiöstä. Ruskea kuviopaperi on vacation/loma skräppäyspaketista. Korttipohja oli luonnonvalkoinen, värjätty distress inkeillä.
These Marij Rahder stamps are new at Purppurataivas, this horse can be found on this set, it's colored with distress inks. The dots and and the large letter I are vintage alphabets. The green ans peach card stock are of retro card stock pad. The brown patterned paper is from the vacation/holiday scrap set. The card base was natural white, but I "colored" it with distress inks.

10 kommenttia

Ansku aarremaasta kirjoitti...

Hauska kortti ja tosi kiva tuo leima.Tekstin olet myös hienosti keksinyt.

Maisku kirjoitti...

Hihi, ihana, hassu heponen :):) Hienosti väritetty:):)

Onkohan miun silmissä vikaa, kun on aika hankala lukea tuota tekstiä, mikä on ihan vaaleimmanpunaisella kirjotettu, ei siis erotu taustastaan kunnolla..:/ Ainakin tuon tummemman tekstin seassa oleva pinkki on hankalaa lukea.

Merkku kirjoitti...

Ihahaa!
Oikea hyväntuulen kortti!

Riituli kirjoitti...

Voi! Tämä on tosi hieno! Hepo on kertakaikkiaan mainio!

Olet myös tuunannut blogisi hienoksi. Tykkään!

Maaret kirjoitti...

Jes, hauska, hulvaton ja niin hitsin hyvälle tuulelle saava kortti, että oksat pois....

TropicLuv kirjoitti...

HOW CUTE!! Adorable stamp, and your coloring on him is fantastic! Shaded perfectly in all the right places, super job! I need to practice my coloring..... Hugs, J:)

anninaa kirjoitti...

Todella ihana ja hyväntuulinen kortti :) Oikein hyvää alkanutta vuotta!

jasu kirjoitti...

Ompas veikeä hepo ja teksti sopii kuvaan oikein mainiosti.

Eleonora kirjoitti...

Niin on juuri hulvaton:) Tosi hyvin oivallettu kortti!

Tassutaapero kirjoitti...

Oi, ihana!! Niin hauska, ja väritys on tosiaan mainio!!! Itse en näin hienoon väritykseen yltänyt, täytynee kokeilla mahdollisimman pian uudestaan!:):)