Stempelglede Handmade Card Contest

Miten niin innostunut noista tageista ;) tämä kortti siis Stempelgleden korttikisaan. Sääntönä oli ettei muiden valmistajien leimasimia saa käyttää, värimaailmat oli myös annettu. Minulla kun ei valmistajan muita leimoja ole kun grunge collection, niin sillä piti pärjätä. Halusin kortista yksinkertaisen ja hyvinkin jäisen oloisen, toivottavasti siihen lopputulokseen pääsi. Hiukan lämpöä on tuomassa rusehtavan sävyä tuossa tagin pohjassa. Tagi on kohotettu ylhäältä ja alhaalta.
This is to Stempelglede handmade card contest. The rules were to use only Stempelglede's stamps, also the colors were given. I only have the grunge collection so I had to do with it. I wanted my card to be very simple and very "wintery" and icy. There's a bit a warmth on the tag as a light shade of brown. The tag is elevated from top and bottom.

6 kommenttia

Carola kirjoitti...

Ihanan raikas ja kuulas tunnelma tässä kortissa. Kyllä näitä sinun tageja mielellään katselee. Ovat tosi upeita, tykkään kovasti :)

Kirsi kirjoitti...

Ihana, tykkään kovasti. Mielettömän hyvin oletkin onnistunut saamaan jäisen tunnelman tähän! Erittäin raikas kokonaisuus, kaunis! =)

Toukoleeni kirjoitti...

Musta tämä on kaunis kortti.Ihanan sininen.

Gunhild kirjoitti...

Hi SannaS!

Thank you for joining the contest! What a beautiful card! Love the colors!

Hugs, Gunhild

Piitu kirjoitti...

Tosi kaunis kortti! Upean värinen =)!

Mimiko kirjoitti...

Tosi kaunis ja jäinen :)
Meillä oli tänään sen verran pakkasta, että siinä hyytyi jo muukin kuin hymy kun ooppelia raapustelin vähemmän valkoiseksi aamulla.
On meillä autotallikin, mutta ei sinne autoa enää saa... >:(