En osaa lopettaa - Can't stop

nimittäin joulukorttien tekoa! =) Tämä ihana leimasin saapui minulle eilen Magnolialta ja on yksi lemppareista, tykkään kovasti sen herkkyydestä. Tilasin tämän (...ehkä myös pari muuta ;) suoraan Magnolialta ja alle viikossa sain tilauksen, tosi nopeeta toimintaa. En ollut ennen heiltä suoraan tilannut ja yllätyin kovin kun olen lukenut kauhutarinoita Magnolialta tilattaessa. No eihän tämäkään nyt ihan niin helppoa ollut...eli oikeasti tilauksen sain alle viikossa mutta juuri tämä leimasin puuttui kuoresta (oli korvaantunut toisella). Mieheni ystävällisesti soitti Magnolialle (en häpeäkseni osaa ruotsia puhua paljonkaan) kun en meiliin saanut vastausta ja he lupasivat lähettää tämän heti tulemaan, ei tarvinnut kuin viikonlopun yli odotella ja eilen oli tämä postilaatikossa. Huhhuh, tulipa sepustus... =)
making christmas cards! =) This lovely stamp arrived yesterday for me from Magnolia and it's one of my favorites, I really like the vulnerability of it. Colorings with distress inks.

11 kommenttia

Kiti kirjoitti...

Tykkään tästä kortista ihan hirveesti jos suot tuollaisen termin :) ! Tuo kuusi pienokainen on HURMAAVA. Olet lisäksi värittänyt kortin upeasti ja tuo tausta on todella kiva ja sopii ihan napa kympisti tähän kokonaisuuteen.

Taina kirjoitti...

Aivan hirmu kiva kortti, leima ihana ja niin kaunis väritys. Taustapaperi piste i:n päälle:))

Maaret kirjoitti...

Mä tykkään kanssa tosta leimasimesta, josta olet saanut ihanan kortin aikaiseksi :) Kivat väriyhdistelmät sininen-ruskea ja valkoinen, kaunista!

maiju kirjoitti...

Eihän sun pidä lopettaakaa joulukorttien tekoa... Kun nyt jatkat suoraan, niin saat sitten nopeasti tehtyä ensi vuodenkin kortit samaan syssyyn ...On sitten ajoissa tehtynä ;)

Carola kirjoitti...

Ïhana kortti:) Kiva leimasin ja upea kokonaisuus. Juu älä vaan lopeta joulukorttien tekoa, oot sitten ajoissa. Mullakin oli ajatuksena että jos tekisin vaikka 1-2 joulukorttia kuukaudessa niin ei sitten olisi niin urakkaa tämä joulukorttien teko. Olen lähes kaikki magnoliani tilanut suoraan valmistajalta ja pelittänyt aina ihan hyvin, vaikka aika hurjia juttuja varsinkin tuolla ruotsalaisissa foorumeissa kirjoitetaankin.

Marika kirjoitti...

Mielettömän upea kortti!

Miten olet tuon sinitaivaan tehnyt tai millä?

TropicLuv kirjoitti...

Fantastic job SannaS! Love that little tree, too adorable. Your coloring is fantastic! Great card!

I wanted to stop by and wish you a very Mele Kalikimaka!!! I hope you are having a wonderful holiday season. The last of my projects are done and posted, and we are off to the mainland tomorrow to be with my Dad. We are looking forward to the visit and the change of temperature! I will be wearing jeans, sweaters and jackets for 2 weeks, fun! Be back at New Year's. Merry Christmas!
Aloha & Hugs, J:)

Riituli kirjoitti...

WOW! Älä lopetakaan vielä. Korttisi ovat upeita. Ja tämä kuusi on niin kaunis ja hienosti väritetty. Tykkään kovasti...

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Aivan ihana kortti! Todella kaunis leimakuva ja hauska idea kiinnittää tervehdysteksi noin. Ihana väriyhdistelmä tuo vintagen ruskea ja raikas sininen.

Eleonora kirjoitti...

Todella todella kaunis on tämäkin!

Piritta kirjoitti...

Tää on siisti!!!