mustavalkoista - black and white

Viikko alkaa synkeällä ilmalla, missä on lumi ja pakkaset??? Minä vaan kysyn..mrrr...tälleen koiraomistajan näkökulmasta keli on toooosi tympeä. Mutta sitten korttiin...Magnolian lyhty on embossattu valkoisella mustalle kartongille ja sen reunoja on pyyhäisty valkoisella leimavärillä. Mustan pohjan päällä on valkoista sprayseittiä (voi että tykkään tuosta töhnästä ;). Whitewash kartonki jossa musta sisus on kohokuvioitu ja hiottu. Kukka on itse tehty, päälle suihkautettu valkoisen perfect pearlsin ja veden sekoitusta, keskustassa kirkkaita mikrohelmiä. Iloista alkavaa viikkoa! =)
Where has the snow and and cold weather gone??? I'm only asking...grrrr...from a dog owner's point of view this weather is really vapid. But then to the card...Magnolia's lantern is embossed with white powder on black card stock and the edges are wiped with white ink. On top of the black base is white webbing spray (I love that stuff ;). Whitewash card stock with a black core is embossed and sanded. I made the flower myself, I sprayed it with white perfect pearls and water mix, there are clear tiny micro pearls in the center. Have a great week! =)

9 kommenttia

Eleonora kirjoitti...

Mutavalkoinen puree aina minuun:) Aivan ihana tuo kukkakin ja sprayseitti(?) jännä idea!

Sari kirjoitti...

Erilainen, mutta aika kiva! Hieman jouduin tutkimaan tarkemmin, mutta kallistun tykkäämisen puolelle! Upea kukka!

Katjuska kirjoitti...

Todella iso WAU!
Ihanaa vaihtelua :)

Maaret kirjoitti...

Wow! Mielettömän tyylikäs kortti, jes! Mä tykkään kympillä!

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Upea musta-valkoinen kokonaisuus!Kaikki sopii niin hienosti yhteen.Tykkään kovasti tästä.

Piccolissima kirjoitti...

Tosi mieletön! Tässä kortissa on kyllä kaikki kohdallaan! :) Tuo seittijuttu taitaa mennä mun kilometrin pituiselle ostoslistalle! Näyttää tosi kivalta! :) Mistä tuota löytyy?

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Tämä on aivan mielettömän upea! Todella tyylikäs kokonaisuus.

pia kirjoitti...

Tämä on ihana!! Tykkään todella! Tyylikäs kortti!

Marge kirjoitti...

Tosi hieno joulukortti! Tyylikäs ja myöskin tunnelmallinen.