Just Magnolia #29

Just Magnolian haaste on tehdä yksivärinen kortti. Minä jostain syystä halusin tehdä lilan kortin...kuvaaminen on kyllä aina melkoinen haaste tämän värisille korteille, huh huh. Tilda on väritetty H2O värillä. Tytön tausta tehty distress inkin milled lavenderilla. Kaikki koristeet ovat siis liloja vaikka osa näyttääkin kuvassa siniselle :( Me lähdetään pienelle reissulle loppuviikoksi ja olen ajastanut pari korttia, jotta en nyt kokonaan teitä hylkäisi. =)
The Just Magnolia challenge is to make a monochrome card. I decided to do a lilac card, though the photographing is always a pain. Tilda is colored with a H2O color. Girl's backgroung is made with distress ink's milled lavender. Text wishes merry christmas. All decorations are lilac though they look a bit blue in the picture :( We're going on away for the rest of the week and I've made some dated posts so you don't think I'm abandoning you. =)

7 kommenttia

Minnis kirjoitti...

Voi miten ihana kortti :D Blogisi on ihan uusi tuttavuus minulle, mutta pikaselauksella olet kyllä huikean taitava :D

Pitsihame kirjoitti...

Ihana kortti on tämäkin!
Minunkin kamera yrittää värittää lilat, tai osan liloista väreistä sinisiksi.

Katjuska kirjoitti...

Ihanaa tunnelmaa kortti täynnä :)
kaunis!

Marcea kirjoitti...

What a gorgeous card for our monochrome challenge on JM, such pretty shades and details
-x-

Kim Piggott kirjoitti...

Oh how beautiful!
Such an adorable card!
So happy that you have joined us at Just Magnolia!
hugs
kim x

Kiti kirjoitti...

Lila on lemppari värini ja Tilda tyttö ei voi olla sydämiä särkemättä niin se on suloinen :) Korttisi on kertakaikkiaa söpö ja niin nätisti aseteltu. Nua tähdet vau! saisipa niitä lilana kukkakaupastakin.

satu kirjoitti...

Vierailulla blogissasi. Kauniita kortteja olet tehnyt. Tämäkin on niin kauniin tunnelmallinen, jotenkin pehmeän oloinen ja suloinen.