Just Magnolia #32

Tässä kolmas kortti tälle päivälle, Just Magnolian haasteeseen. Heppa on väritetty chalkseilla, samoin hepan ympärys. Heppa on siis maskattu ja taustalle olen leimannut artemion tekstileimalla versamarkilla. Aika yksinkertaiseksi halusin tämän jättää, kun tuo heppa on minusta niin ihq! =) Iloista viikonloppua kaikille!
Here's the third card for today, this one is to Just Magnolia. The horse is colored with chalks and so is the background of the horse. The horse is masked and I've stamped the background with artemio's text stamp with versamark. I wanted to leave this rather simple because of that cute horse. =) Have a great weekend everyone!

12 kommenttia

Susa kirjoitti...

Waude!!! Todella upee!!

Maaret kirjoitti...

Sinähän olet oikein pieni "kone", postauksia tulee niin nopsaa tahtia, että kun päivän pari on tosi kiireinen ja etenee minuuttiaikataululla, niin ei millään pysy matkassasi mukana! Tarkoitan lähinnä sitä, että taaskin on monen monta korttia ilmestynyt ja nyt vasta pääsen niitä ihailemaan. Tämän ihq:n hepan kohdalla sitten pysähdyin ja sanalla sanon tämän, IHQ!
Mukavaa viikonloppua, minä vietän huomenna päivän hyvien ystävien seurassa askarrellen, siitä sitten varmaan jotain blogiinkin ilmestyy myöhemmin :)

Riituli kirjoitti...

Todella suloinen kortti. Tämä leimakuva on kyllä huippuihana - sitä tulee vaan käytettyä ihan liian harvoin...

Maisku kirjoitti...

Samaa mieltä, tää heppa on niin ihana!! Ostoslistalla sekin:)
Koko kortti on myös tosi hieno!

TropicLuv kirjoitti...

Such an adorable card! I love the string that you used. I never would have thought to do that, very clever! Your coloring is perfect, such a nice job! Aloha...

Ritva kirjoitti...

Tähän sopiikin hyvin tuo selkeä toteutus, heppa niin suloinen, onnistunut kokonaisuus!

Tassutaapero kirjoitti...

Heppa on todellakin ihana, eihän sitä liiaksi saa peittää!! Ihana kortti jälleen, ihailen tätä taitoasi hypätä värimaailmasta toiseen korttien myötä, minulla kun värit kulkevat niin kausittain...:)

Piitu kirjoitti...

Kovin on sulonen =)! Tyylikäs!

Jeenni kirjoitti...

Ihanan herkkä ja hempeä ortti! Kaikkea on juuri sopivasti! :o)

TropicLuv kirjoitti...

Aloha Sanna! YES, by all means copy the "Card Maker's Christmas" poem. It is one that is meant to be shared!

Niina kirjoitti...

Oikea söpöliini :)

~* Jay Jay *~ kirjoitti...

What a wonderful card! Thanks for joining in the Just Magnolia fun this week.