uutta pintaa laatikolle

Craftican tapaamisessa Anne heitti ilmoille haasteen, että pitää tuunata joku vanha laatikko uusiokäyttöön, no mää kans, hih ;) tai no, minähän säästän siis kaikki mahdolliset laatikot ja purnukat joita voin kuvitella joskus vielä tarvitsevani. Eilen illalla sitten tuunasin tämän loppuun. Täydensin H2O värieni valikoimaa tuossa äskettäin ja tarvitsin niille säilytyspaikan, tämä vanha akryylimaalien laatikko kelpasi siihen täydellisesti. Päällystin kauniilla paperilla, värjäsin alkoholimusteilla muutaman tölkkikukan, niihin ruusut keskelle, H2O merkit ovat "glitteröityjä" tarrakirjaimia ja dymolla vielä lisäyspätkä. Olen joskus hiukan laiska noita laatikoita tuunaamaan, mutta nyt olen aika ylpeä itsestäni kun sain kerrankin aikaiseksi sen tehdä.

10 kommenttia

pipertäjä kirjoitti...

Aikasta mageen laatikon olet tehnyt! Kyllä tossa värejään säilyttää ja mielellään! ;)

Pitsihame kirjoitti...

Hienoksi tuunasitkin laatikon. Tuo hyvää mieltä itsellesi. Passaa pitää laatikkoa aina näkyvällä paikalla;))

Maaret kirjoitti...

Ihastuttava:) Siis onko kukat leikattu retrolla alumiinisesta juomatölkistä:) Hyvä idea käyttää niihin alkoholimusteita, ovat oikein näyttäviä! Tykkään myös kovasti yksityiskohtana h20 merkeistä ja dymon yhdistämisestä:)

Maaret kirjoitti...

Kiitos vastauksestasi :)

annukka kirjoitti...

Hieno laatikkoa, upea! Tölkkikukat näyttävät hyvältä noin värjättyinä ja tykkään kovasti yksityiskohtana tuosta dymo-tekstistä.

Heidi kirjoitti...

Älyttömän hieno tuli rasiastasi. Lumihiutale stanssi on cuttiksen, elikkä Provo Craftin valmistama. Viime jouluna sen jo jostain hankin. =0)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

noi kukat ovat kyl kertakaikkisen upeita! mahtava idea! ja rasia on kyl niin kaunis et kyl kelpaa siinä noita värejä säilyttää!

Hilkka kirjoitti...

Voi vitsi miten ihastuttava rasia...kyllä kelpaa värejä säilytellä:)
Täytyykin kokeilla noita kukkia kun musteitakin on, nähtävästi retroleikkuri kestää. Täytyy ensin ostaa tölkki...hih:))

Tassutaapero kirjoitti...

Vau, todella hieno! Upeita nuo kukat!

Eleonora kirjoitti...

Jopas onkin ihana! Tuota kelpaa katsella:)