Luistellaan - Skating

Siitä on pitkä pitkä pitkä aika kun olen viimeksi decoupage lakkaa käyttänyt (mitä kertoo se että piti toissapäivänä odotella mies töistä kotiin että sain edes purkin auki!). Mutta voih miten kivan tekniikan olinkin saanut unohdettua. Purppurataivaan Mirva pyysi minua koittamaan näitä uusia ihania jouluisia decoupage-kuvia ja hyvä että pyysi. Kuvat ovat aivan ihania ja ne löytyvät täältä. Ruusut ovat isosta kukkapaketista. On ollut muutenkin tuottelias päivä, sain hyisessä mutta kauniissa syysilmassa tehtyä ovikoristeenkin ruskan värikyllästämistä oksista valmiiksi. Ja justiinsa vähän hassutettiin koirustenkin kanssa. =D Toivottavasti kaikilla on iloinen ja aurinkoinen torstai!
It's been a long long long time since I've done anything with decoupage products (what this tells you: I had to wait the other day for my husband to come home even to get the varnish jar open!). Oh what a fun technique I had forgotten. Mirva from Purppurataivas asked me to try out the fabulous new decoupage images she has gotten to her store and I'm glad she did. These images are so lovely and can be found here. The roses are from the big flower pack. It's been a productive day, I just finished a door ornament made of branches with lovely autumn colors. And just had a little fun playing around with my dogs. =D I hope everyone is enjoying a sunny and happy Thursday!

3 kommenttia

Pitsihame kirjoitti...

Viehko kortti! Ihana kuva ja juuri siihen sopivat rekvisiitat:))

Jenni kirjoitti...

Tämä on ihana! Muhun uppoaa niin kovasti kaikki luistelujutut. :) Täytyy varmaan itsekin hankkia noita kuvia!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voihan kauneus on kyl niin ihastuttavan kaunis kuva! pitää siis noita tilata! ja aalto paperia olet käyttäny just olin omia heittämässä mut jos en vielä kuintenkaan voisin yrittää käyttää niitä korteissa;) mut tämä on kyl niin upea ja kaunis kortti!