Tähän tyyliin meillä viikonloppu sujunut - This is how we spent our weekend

Tässä irvistellään ja ollaan hurjina, meno on ollut aika vauhdikasta viikonlopun...pahemmin en ole pöydän ääreen ehtinyt. Paitsi nyt olisi kyllä hetki..joskohan sitä jotain kerkeisi aloittaa...
Näin meillä - mites teillä viikonloppu on sujunut? =)
Here we are grinning at each other, it's been a hectic weekend..haven't had a chance to sit down and craft. Although it seem I might now have a moment to spare..could I manage to start something...
So here's what we've been doing - what have you been doing? =)

6 kommenttia

Sari kirjoitti...

Käypä blogissani!

brenda kirjoitti...

Wondeful picture of your dogs. We have four and they like the photograph taken as well.

B x

Maaret kirjoitti...

Hyvää iltaa SannaS, käyppä kurkkimassa blogiani, saatat löytää sieltä jotain sulle kuuluvaa :)

Nunt kirjoitti...

Koira antoi meidän nukkua la- ja su-aamuna suorastaan syntisen pitkään, ja kissa toi sisään ensimmäisen elävän saaliinsa (kastemadon...). Sellasta meillä ;)

Pipertäjä kirjoitti...

Hei, sullakin on noutajia! Rapsuja heille, meidän viikonlopun viettoa voit kurkkia linkistä, se vie tällä kertaa eri sivuille kun yleensä!

Nunt kirjoitti...

Eilen tuo pikku paskapää oli varastanut purkkapaketin keittiön pöydältä (huom. koira on siis 35cm korkea, se hyppää ensin keittiön tuolille ja siitä pöydälle) ja sitä hyvillä mielin söi olkkarin lattialla kun aloin ihmetellä, miksi alakerrassa on niin hyytävän hiljaista. Onneksi ei ilmeisesti niellyt kovin montaa, ettei tarvinnut eläinlääkäriin lähteä.