"pieni" merenneito - "little" mermaid

Ilman koristeita mennään tämän kortin kanssa, outoa...Leimakuva Susalta ja väritetty inktenseillä ja distress inkillä, pohjaan on leimattu versamark dazzlella samoin teksti liilalle kartongille, toiseen liilaan palaseen on liimattu alkoholimusteella ja kuplamuovilla töpötelty kontaktimuovi ja reuna on "ommeltu" liilalla rautalangalla.
There's no decorations on this one, weird...the image is from Susa, colored with inktenses and with a distress ink, I've stamped on the bottom with versamark dazzle, so is the text on lilac cardboard, on the same colored cardboard I've put a thin plastic cover (the stuff you put on books) which is made with an alcohol ink and bubble wrap and the border is stitched with lilac metal wire.

5 kommenttia

Liisa kirjoitti...

Kauniin yksinkertainen ja hillitty kortti, ei niitä koristeita aina kaipaakaan, varsinkin kun on näin upeasti väritelty kuva. Nuo värivalinnat on ihan nappiin.

Katjuska kirjoitti...

Todella tyylikäs värimaailma. Mahtava väritys merenneidossasi:)
Kaunis!

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Voi kun upea kortti!Mahtavat värit ja taidokkaasti väritetty kuva.Tykkään!

Maaret kirjoitti...

Ihanan erilainen värimaailma ja hyvällä mielikuvituksella toteutettu merenneitokortti :)

Saron kirjoitti...

Voi kuinka kaunis merellinen kortti!! Olet onnistunut vangitsemaan mielestäni upeasti sekä merenalaisen sekä hieman tarunhohtoisen tunnelman tähän korttiisi!! Juuri sellaisen, kun vain merenneitokorttiin kuuluukin!! Tykkään!!