Penny Black Saturday Challenge #61

Pitkästä aikaa ennätin osallistumaan PBSC:een. Suloisen leimakuvan sain vaihdossa Tinulilta, paperit K&Companyn, leppisleima Serendipity stampsin, teksti Taavalta tilaamastani setistä ja kukat on anoppi minulle virkannut. Helle ja aurinko hellivät meitä eilisellä piknikillä, oli ihana päivä...syötiin eväitä, nautittiin auringosta ja käytiin ihanan lämpimässä meressä uimassa.
It's been a while since I've got the time to participate to PBSC. The lovely image I got from Tinuli, papers are K&Company's, ladybug stamp from Serendipity stamps', text (means thank you) from the set I ordered from Taava and the flowers my mother-in-law made for me. We had the most wonderful day yesterday on our picnic...had some lunch, enjoyed the sun and swam in the warm ocean.

8 kommenttia

Riituli kirjoitti...

Voi miten suloinen kortti! Hieno väritys ja tasapainoinen kokonaisuus...

Nunt kirjoitti...

Ai joo kaima, hyvää nimpparia :) (äitee ystävällisesti muisti mua aamulla 6:20 tekstarilla...)

Distress inkeillä pystyy värittämään, kun käyttää melkein kuivaa sivellintä (itselläni on Koi-pullosivellin), musteesta tulee sitten tarpeeksi kosteutta. Jos vettä ei lorahda kuvalle, niin printterimuste kestää tuhraantumatta. Suurimmat ongelmat ovat olleet, kun olen yrittänyt värittää printattua digikuvaa vesiväripuuväreillä, koska niiden kanssa joutuu käyttämään aika märkää sivellintä. Koitin erikseen kotikutoisia ratkaisuja kuten hiuslakkaa (ei auttanut, akvarellipaperi vaan imi lakan itseensä) ja hiustenkuivaajaa (ei auttanut), joten kai se on joko ostettava kunnon fiksatiivia taikka lopetettava vesivärikynien käyttö digikuvien kanssa.

Mutkuneonniinkäteviä kun vaan printtaa ulos...

Mutta tosiaan, kunhan on varovainen, ei käytä liian montaa (märkää) kerrosta, antaa kuvan kuivua välillä ja muistaa kuivata siveltimen lähes kokonaan, distresseillä värittäminen onnistuu tuhrimatta.

Ps. en muuten tiedä miten paperivalinta vaikuttaa, itse käytän tällä hetkellä 180gramman vesiväriluonnospaperia.

Nunt kirjoitti...

Ai joo, piti vielä sanomani että muste on HP:n perusmustaa, muistaakseni numero 47.

Susa kirjoitti...

Ihana söpöliini!!!!

Kath kirjoitti...

it's lovely to see you back and with such a gorgeous card...love the cute hedgie and those beautiful crocheted flowers.......thanks for joining in the fun this week at PBSC...hugs kath xxxx

Purppura1/Mirva kirjoitti...

Todella upea!
Ihania yksityiskohtia!

Beth kirjoitti...

Such a fab card! I love the big fabric flowers! Thanks for playing along with my PB sketch this week!

Beth xx

Kiti kirjoitti...

Tämä kortti on aivan ihastuttava ja onnellinen hän joka sen saa ;)

Vihdoin olen taas päässyt värittelyn makuun ja askartelupöytä vetää luokseen päivittäin = laiskuus on tiessään.

PS Nuntin kommenttiin: Derwin valmistamat puuvärit nimeltään "inktense" derwent eivät kaipaa suurta määrää vettä levitäkseen ja kirkastuakseen.
Ovat nopeita kuivumaan ja kun ns. laveeraus kuivuu se myös pitää ja kestää uuden käsittelyn vedellä tusseilla tms.ei siis leviä kuten tavalliset värit, nämä ovat vaan tussimaisempia. Suosittelen!

Jos sallit ilmoitan, että ostin ensin kokeilupaketin ja innostuin näistä niin että hankin isomman varaston, joten olen myymässä blogissani lähes käyttämättömät kynät joissa perusvärisetti > kiinnostaessa ota yhteyttä.