Lellona-onnittelut! - Lion congratulates!

Tämmöinen kortti meni viime viikolla sukulaispojalle. WOJ:n ihana jellona on väritetty distress inkeillä. Ilmapalloissa on glossya ja taustapaperi on Dovecraftin abstract prints paketista. Kuva on kiinni kortissa vain keskeltä, ylä- ja alaosaa on hieman taivutetty että tulisi vähän semmoi tagi-fiilis kuvaan. Numerot on fired brickillä käsitelty ja itse leikkasin summissa (ja sen kyllä huomaa ;).
This card went to a relative last week. The lovely WOJ lion is colored with distress inks. There's glossy on the balloons and the paper is from Dovecraft's abstract prints set. The image is only taped from the middle, I bent the top and bottom of it to give it a tag feel. I've distressed the numbers with fired brick and cut them myself without a pattern (as you can see ;).

6 kommenttia

Kahvinpapu kirjoitti...

Ihanan raikas ja värikäs kortti!

Anitta A. kirjoitti...

Moi vaan! Kiva kun olit tyytyväinen ostoksiin. Oli kyllä aivan ihana tutustua ihan livenä, täällä sun blogissa olen monta kertaa pyörinyt ihastelemassa!

maiju kirjoitti...

Upeat väritykset kortissasi... Näköjään sitä on käyty kirpparilla, mutta etpä paljastanut kasvojasi minulle ;)

Maaret kirjoitti...

Leimakuvan upea väritys "sokaisi" mut täysin, kerrassaan upeaa jälkeä! Muutenkin kortti kivan simppeli ja silti kaikkea niinkuin hyvässä koknaisuudessa kuuluukin olla :):)

tanjaak kirjoitti...

Kiitokset synttärionnitteluista. Tosi kivan kortin olet tehnyt. Itselläni noita eläimiä ei vielä olekaan. Niistä vanhemmista vasta tilasin Henry hiiren tytön lokakuussa olevia synttäreitä varten, saa nähdä saanko aikaiseksi kutsukortit ynnä muut kuten olen suunnitellut.

Liisa kirjoitti...

Ihana kortti, nää eläinkuvat on sitten hyviä, kun sopii sekä pojille, että tytöille. täytyis varmaan laajentaa omaa varastoa näillä. Tuo kymmpihän on oikein onnistunut...