Just Magnolia #16

Tämä kerkisi jo saajalleen aikaiseksi nimpparikortiksi lahjusten kera niin uskallan tämän nyt sitten jo postata ja "ilmoittaa" Just Magnolian haasteeseen. Ressaajalla on leikitty =D Uusi kapistus siis minulle ja pääsi nyt sitten tositoimiin...ekaa kertaa koitin tehdä myös noita ympyräkukkia, aika kivaa, pitänee tehdä toistekkin. Väritykset distress inkeillä ja H2O väreillä.
This got to its recipient for an early name day card with some surprises so I dare to publish this already and "add" to Just Magnolia challenge. I've been playing with the distresser =D It's a new toy for me and already in action..I tried those flowers for the first time too, so much fun to make, I'll sure be doing them again. Colorings with distress inks and H2O's.

10 kommenttia

Riituli kirjoitti...

Onpa kaunis väritys - taas kerran! Olet tehnyt hienon kortin. Nuo kukat ovat hienoja. Minunkin on pitänyt kokeilla niitä, mutta suunnittelun asteelle se on jäänyt...

Rach kirjoitti...

This is so sweet SannaS,
beautiful colouration of your image. hugs rachxx

Nunt kirjoitti...

Juu, ressaaja ja ympyräkukkaset on kivoja :) Ihana kortti muutenkin kaimaseni!

Maissi kirjoitti...

Todella hieno kortti ja ihania nuo kukat :)

Anonyymi kirjoitti...

What a cute card!

Mina kirjoitti...

gorgeous I love the colours you used and your embellishments are fab...thanks for joining in with the Just Magnolia challenge
Mina xxx

Carolyn kirjoitti...

What a great card. I love your distressing.
Hugs xx
Carolyn

Bev kirjoitti...

Fabulous distressing, love all the amazing detail. Thanks for joining us this week x

MOANA kirjoitti...

Onpas kaunit värit! Ihana!

Tassutaapero kirjoitti...

Mahtavat värit tässä kortissa, ja ympyräkukat näyttävät upeilta!!! Ressaaja täytyisi itsellekin hankkia, kun sen jälkeä olen jo useammassa blogissa ihaillut:)