Whiff of Joy Challenge #33

Nyt on sitten väännetty tätä korttia enkä vieläkään ole kovin tyytyväinen, mutta...lohikäärme on väritetty inktenseillä (Susan opastuksessa, KIITOS!), sen päällä on versamark dazzlea ja kirkasta uteeta. Tausta on tehty kontaktimuoville alkoholimusteella ja kuplamuovilla ja sitten liimattu liilalle kartongille. Kukka on virkattu metallilangasta (ei kylläkään kovin onnistuneesti). Mutta tällä mennään ja osallistutaan tämän viikon WOJ haasteeseen, jossa piti käyttää "amulettia".
Now this card has been turned and twisted, I'm still not very happy with it, but... the dragon is coloured with inktenses (with Susa teaching me, thanks hun!), I then stamped over it with versamark dazzle and then embossed it with clear utee. The background is made on clear sticky plastic (the stuff you put on books) with alcohol ink and bubble wrap and then put on lilac cardboard. I crocheted the flower of metal wire (not very succesfully though). But with this I'm going and participating to this weeks WOJ challenge, where you need to use a charm.

10 kommenttia

Maisku kirjoitti...

Hienohan toi kukka on! Saanko ottaa mallia?:)

Riituli kirjoitti...

Kiva kortti vaikken niin hirveästi tuosta lilasta pidäkään. Kukkakoriste on toteutettu kivasti.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

todella upeasti väritetty lohikäärme! kiva toi tausta!

annukka kirjoitti...

Wau, hieno! Oletpas nähnyt paljon vaivaa tämän kortin eteen, virkannut kukankin..

kati kirjoitti...

ihanan värinen kaunis kortti! miten on kesä alkanu sujumaan? :D

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ihanan dramaattinen kortti ja upeasti väritetty leimakuva.

Anonyymi kirjoitti...

a beautiful card, hugs rachxx

eviledna kirjoitti...

I think your card is brilliant, you made your own backing paper and that crotchet flower is amazing. The colouring on your dragon is beautiful, Susa is obviously a very good teacher.
Take care & keep smiling
Ann

Sukari-83 kirjoitti...

Siis WAU! Minusta tämä on enemmän kuin hieno, ehkä se on tuo väri ja lohikäärme, mutta joka tapauksessa olen aivan myyty. Upea. Täytyy varmaan itsekkin koittaa tuota pohjan tekoa jossain vaiheessa, näyttää todella kivalta.

Nunt kirjoitti...

Kuplamuovia! Loistava idea! *hykertelee* Ja hei, saako lainata tuota metallilankakukkaideaa? Hups, tulipas sanahirviö...

t. Kaima