Sweet wishes...

Pakko oli ruveta testaamaan Miijjan tekemää ohjetta StampArticiin miten tehdä paperihelmiä. Oli aika kivaa hommaa ja minä kun aina surkuttelen jotain kaunista paperia ja siitä jääviä pieniä palasia, niin nyt saa nekin hyötykäyttöön. =) Muuten tämä kortti lähti siitä että tuo kuva on ollut väritettynä jo tovin ja leikattukin ympyrän muotoon..ja ideana oli että etukansi nojaa kukkiin. Ne on siis melko paksusta kartongista lävistetty. Alareunassa näkyvät lehdet on siis leimattu korttiin sisäpuolelle.
Had to test Miijja's tutorial in StampArtic on how to make paper beads. Fun to make and I'm always sad about some beautiful paper's left-overs, now they can be used as well. =) Otherwise this card started with the picture that's been coloured a while now and even cut out as circle..and the idea was to make the card so that the front cover leans on the flowers. They're punched out of thick cardboard. The leaves you see on the bottom are stamped inside the card.

2 kommenttia

Susa kirjoitti...

WAUTSI!!!! Ihana!!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

ihanan aurinkoinen kortti! noi paperihlmien teko oli kivaa minustakin nyt vaan pitäs käyttää niitä! kivasti kukat aseteltu korttiin!