Minun työhuoneeni - My Scrap Space

Tässä on nyt sitten minun työhuoneeni suht siistissä kunnossa StampArticin haasteeseen. Samalla pöydällä siis on myös tietokone (vanhanaikaisia ollaan vielä ;). Pöydällä nenän edessä on lasipurkkeja, joissa on pystyssä erinäisiä päivittäin tarvittavia tavaroita. Avohyllyiltä löytyy sitten lävistäjät, liimat, koristeita, nauhoja yms. Hyllyjen alla on vielä pari magneettikiskoa (eivät näy kuvassa) siellä on lasipurkeissa kukkia ja dropseja tällä hetkellä. Pöydän alla oikealla on sitten valkoinen pyörillä kulkeva lipasto, jossa säilytän kartongit ja paperit. Sen vieressä on "helmeri", jonka päällä on big shottini. Se kätkee sisälleen leimasimet, leimasinvärit ja stanssit. Vasemmalla kuvassa näkyy vähän sänkyä, joka on laskutasoni vähän kaikelle..se ei näytä hyvältä päivän päätteeksi ;) Sängyn päällä on myös liimalaatikkoni, kun käytän paljon sprayliimaa askartelussa.
Here's my scrap space in somewhat clean condition to StampArtic's challenge. On the same table is the computer (we're still old-fashioned;) On the table right in front of me are same basic supplies in glass jars. On the shelves I keep my punches, glues, ribbons etc. There are two magnetic bars under the shelves where are keep flowers and drops in glass jars. Under the table on the right is a drawer on wheels where I keep my cardboards and papers. Next to it is the "Helmeri", on top of it is my big shot. It holds my stamps, inks and dies. On the left you can see a corner of a bed where I lay almost everything off my hands..it doesn't look good at the end of the day ;) On the bed is also my glueing box, because I use a lot of spray glue in crafting.
Ja selän takana näyttää sitten tältä. "Mammutti" joka aivan sekaisin!! Jonkun pitäisi siivota se. Siellä on nyt tosi kaaos meneillään, mutta sieltä löytyy mm. lahjapapereita, nauhoja, lautasliinoja, pikkuinen xyron. Alalaatikossa säilytän tyhjiä pikkulaatikoita ja purkkeja. Tässä siis minun valtakuntani, joka toimii tarvittaessa vierashuoneena.
And behind my back it looks like this. "The mammoth" which is a total mess!!! Someone should clean it. There's total chaos going on in there, but it holds wrapping papers, ribbons, napkins, a tiny xyron. On the bottom drawer I keep some empty boxes and jars. So here's my kingdom which operates as a guest bed room when necessary.

3 kommenttia

Maisku kirjoitti...

Oispa noin paljon tilaa askartelutarvikkeille (ja noin paljon kaikkee askarteluun liittyvää) ja sit oma askartelupöytä! Mulla on laatikko jonka aina raahaan tuohon keittiönpöydälle ja sit raahaan laatikon takasin kaappiin.. Toivottavasti saan oman askartelunurkkauksen, kunhan rakennetaan talo..

Anonyymi kirjoitti...

I feel this is one of the so much significant info for me.
And i'm satisfied reading your article. However want to observation on some common things, The web site taste is perfect, the articles is actually excellent : D. Just right activity, cheers

Stop by my web-site :: natural cellulite treatment

Anonyymi kirjoitti...

what's the best thing for tennis elbow

Also visit my homepage - http://tenniselbowease.com