VIntage?

Yritin saada korttiin sellaisen vintage-hengen, kerro onnistuinko? =) Väritykset derwentin watercoloureilla ja distress inkeillä. Kerrankin olen itse tosi tyytyväinen lopputulokseen, tämän kerron siksi, että yleensä vaan nurisen jonkin menneen pieleen niin jos joskus jotain positiivistakin ;)
I tried to create a vintage feel to this card, let me know if I succeeded. =) Colourings with derwent's watercolours and distress inks. For once I'm very satisfied with the result, this I tell you because normally I just grunt that I'm not happy with something so here's something positive for a change ;)

6 kommenttia

Merkkari kirjoitti...

En tiedä vintagesta, en ole mitenkään asiantuntija siinä suhteessa... Mutta kerrassaan ihastuttava kortti, kauniit värisävyt niin kortissa kuin leimakuvan värityksessäkin.

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Kiitos vierailusta blogissani,tulin vastavierailulle.Ihana kortti on tämä ja kyllä olet onnistunut luomaan siihen sellaista vintage-henkeä.Todella herkkä ja kaunis kokonaisuus.

Eleonora kirjoitti...

Ihanan herkkä kortti! Tykkään kovasti tuosta "varjostuksesta", aivan kuin kuva hehkuisi! Muutenkin todella kauniit värit!

amma kirjoitti...

Syystäkin olet tyytyväinen! Tosi ihana kortti!!!

maiju kirjoitti...

Ihana kortti. Tykkään tästä värimaailmasta :)
Hyvää Wappua :)

Tassutaapero kirjoitti...

Aivan upea kortti, ihanat värit!